Voltage Module 1.3.10 Released!

Cherry Garcia
Site Admin
Posts: 250
Joined: Fri Aug 31, 2018 2:57 am

Sat Apr 13, 2019 12:35 am

We have uploaded v 1.3.11 - Hopefully this improves things.
Download it here: https://store.cherryaudio.com/my/library
scook
Posts: 65
Joined: Sun Sep 23, 2018 8:27 pm

Sat Apr 13, 2019 12:48 am

1.3.11 seems to fix the issues I was having
Thanks
Cherry Dan
Site Admin
Posts: 137
Joined: Fri Jul 27, 2018 5:36 pm

Sat Apr 13, 2019 12:58 am

All,

UPDATE: Voltage Modular 1.3.10, which was previous released, had a painting issue, and has been replaced with 1.3.11. This version resolves the issue with meters, LEDs, buttons, etc. not updating properly. It also solves the problem of the cable animations preference not saving properly. (Note: the painting issue may have caused performance issues for some users as well.)

By the way, we introduced a new feature in Voltage Modular 1.3.10. Go to your Settings, select the Account page, and there's a "Check for Update" button that will check for software updates, and download an update if it's available. Now would be a fun time to try this new feature!

Thanks,
Dan
Eddie
Posts: 15
Joined: Thu Feb 21, 2019 9:19 pm

Sun Apr 14, 2019 12:27 am

Sure you can say a lot about the 1.3.10 release with respect to QA and testing etc... but making mistakes is just part of life. How you deal with those mistakes is what makes the difference. The way Cherry dealt with this issue is excellent. Notifying people on the forum and preparing a hotfix release in the weekend is showing dedication and commitment. To your product and to your users (customers).

I pay my respects to the development team and Cherry for the way they dealt with this issue. Thanks!
NothanUmber
Posts: 45
Joined: Sat Aug 25, 2018 9:06 pm

Sun Apr 14, 2019 10:10 pm

Thanks for the update! The auto update doesn't seem to work for me though (on Windows 10). Starting from which version is this supposed to work? Do I have to switch it on somewhere?
Downloading and installing the update the traditional way worked of course.
Benard
Posts: 48
Joined: Mon Oct 01, 2018 11:40 am

Tue Apr 16, 2019 4:58 am

Thanks for the update! It did fix the problems that were showing up with the Bernoulli Gate LEDs, so all is good.

I also noticed that MD takes quite a bit longer to compile when running modules without the debugger, since the .10 update. Is there a reason for this?

Thanks!
NothanUmber
Posts: 45
Joined: Sat Aug 25, 2018 9:06 pm

Sun Apr 28, 2019 10:20 am

VM automatically updated on my other Win10 machine (tablet). So conceptionally it seems to work. No idea why this didn't work on my other machine. Will report back when the next update is due and doesn't auto update again.
Post Reply