Page 1 of 1

Editor 'Module' display glitch?

Posted: Sun May 31, 2020 3:58 pm
by terrymcg
Hi Cherry Folks...

It seems that if a class has multiple 'implements' values, the Module list in the editor won't include the class name (methods still show up in the list):

Code: Select all

public class myFoo implements otherFoo.interfaceOne, otherFoo.interfaceTwo {
	public void fooMethodOne () {
	}
	
	public void fooMethodTwo () {
	}
	
	[ . . . ]
}
'myFoo' won't be visible in the list, but its methods will be.

It's only a display thing, (real) code using this construct will compile fine.

(VMD v2.0.15 on Win10)

Cheers,
--
Terry McG

Re: Editor 'Module' display glitch?

Posted: Mon Jun 15, 2020 3:08 am
by terrymcg
<poke>

On a similar note, things that return "complex" types also seem not to show up in the "Module" list. Consider:

Code: Select all

public string simpleFoo1 (String s) {
	return s.toUpperCase();
}

public Map<String, Integer> complexFoo (String a, Integer b) {
	return new Collections.singeltonMap(a, b);
}

public int simpleFoo2 (Integer c) {
	return c + 2;
}
'simpleFoo1' and 'simpleFoo2' will show up in the list, but not 'complexFoo'.

Cheers,
--
Terry McG

Re: Editor 'Module' display glitch?

Posted: Wed Jun 17, 2020 12:03 am
by CherryRuss
Hi Terry.

Could you please send us a small sample project that demonstrates these issues?

Thanks,
Russ

Re: Editor 'Module' display glitch?

Posted: Wed Jun 17, 2020 3:49 am
by terrymcg
Hi Russ!
CherryRuss wrote: Wed Jun 17, 2020 12:03 am Could you please send us a small sample project that demonstrates these issues?
Can do, but...

Pasting the following snippet into the "User Variables & Functions" section of an empty project should reproduce the issue:

Code: Select all

public string simpleFoo1 (String s) {
	return s.toUpperCase();
}

public Map<String, Integer> complexFoo (String a, Integer b) {
	return new Collections.singeltonMap(a, b);
}

public int simpleFoo2 (Integer c) {
	return c + 2;
}

public class myFoo implements otherFoo.interfaceOne, otherFoo.interfaceTwo {
	public void fooMethodOne () {
	}
	
	public void fooMethodTwo () {
	}

}
Editor Glitch
Editor Glitch
vmd-module-display-glitch.PNG (107.54 KiB) Viewed 3826 times
Cheers,
--
Terry McG

Re: Editor 'Module' display glitch?

Posted: Thu Jun 18, 2020 6:42 pm
by CherryRuss
Thanks, Terry. We're able to reproduce the problem using that code snippet.

Re: Editor 'Module' display glitch?

Posted: Mon Aug 03, 2020 9:23 pm
by terrymcg
Fixed as of 2.0.25... thanks! :)