Plug in in Maschine?

Post Reply
pac0naut
Posts: 3
Joined: Sat Mar 21, 2020 9:09 pm

Plug in in Maschine?

Post by pac0naut » Sat Mar 21, 2020 9:11 pm

Has anyone gotten this to work as a plug-in in Maschine, or is this meant to be a stand alone software?

Cherry Garcia
Site Admin
Posts: 274
Joined: Fri Aug 31, 2018 2:57 am

Re: Plug in in Maschine?

Post by Cherry Garcia » Sat Mar 21, 2020 10:10 pm

pac0naut wrote:
Sat Mar 21, 2020 9:11 pm
Has anyone gotten this to work as a plug-in in Maschine, or is this meant to be a stand alone software?
It can be used as standalone or as a VST, AU, AAX or VST3 inside a host. It is 64 bit only so if you are using a 32 bit version of Maschine, it would not show. Maybe that's it? Anyhow, just make sure that your Maschine is loading VSTs from where it installed the plugins when you ran the installer.

pac0naut
Posts: 3
Joined: Sat Mar 21, 2020 9:09 pm

Re: Plug in in Maschine?

Post by pac0naut » Mon Mar 23, 2020 2:05 am

Hey Cherry,

Nope, running a 64 bit version of Maschine. I have the path set to where it was installed, but it just doesn't show up. I'll take some screen shots tomorrow.

pac0naut
Posts: 3
Joined: Sat Mar 21, 2020 9:09 pm

Re: Plug in in Maschine?

Post by pac0naut » Thu Mar 26, 2020 9:47 pm

@cherry

We're good now. Missed the location selection in the initial setup. Thanks for the heads up!

Cherry Garcia
Site Admin
Posts: 274
Joined: Fri Aug 31, 2018 2:57 am

Re: Plug in in Maschine?

Post by Cherry Garcia » Fri Mar 27, 2020 1:42 am

Thanks for the update! :)

Post Reply