FR: Grey out disabled jacks in Switch modules

Post Reply
User avatar
DarkStar
Posts: 60
Joined: Mon Jan 28, 2019 4:09 pm
Location: Surrey, UK

Wed Mar 06, 2019 10:56 am

It would be a useful visual reminder if, when the number of switches is less than 8, the relevant jack sockets are greyed out. As in the mock-up:

Image
DarkStar ... interesting, if true. . . . Inspired by ...
cherryaudio Greg
Posts: 61
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Fri Mar 08, 2019 6:34 pm

Hi,

Thanks for the suggestion!

Greg
Cherry Dan
Site Admin
Posts: 137
Joined: Fri Jul 27, 2018 5:36 pm

Mon Mar 11, 2019 8:54 pm

Great suggestion! We've gone ahead and made this change to the 1x8 and 8x1 jacks. They're published and you should pick up the updates next time you run Voltage Modular. Thanks!

Dan
User avatar
DarkStar
Posts: 60
Joined: Mon Jan 28, 2019 4:09 pm
Location: Surrey, UK

Tue Mar 12, 2019 3:41 pm

Got 'em. Thank you. Oddly, when I first started VM, the switches were shown in the Browser As "Downloading" but the usual "You have new modules" alert did not pop up. I had to close VM and start it again.

Anyway, how about this one?
viewtopic.php?f=8&t=362
My old eyes find the text / value difficult to read currently.
DarkStar ... interesting, if true. . . . Inspired by ...
Post Reply