Any way to get more I/O?

Post Reply
muleskinner
Posts: 1
Joined: Tue Aug 04, 2020 11:02 am

Any way to get more I/O?

Post by muleskinner » Tue Aug 04, 2020 11:19 am

Hi,

Is the current I/O (on the standalone app) limited to four inputs and eight outputs? If so, this is disappointing. I can't see the limitation explicitly stated in the manual. :(

I was hoping to use VM to interface with my eurorack using the Expert Sleepers interfaces but four inputs is nowhere near enough for processing external CV.

If this is indeed a limitation is there any workaround for getting more I/O?

thanks

flucatcher
Posts: 52
Joined: Mon Jan 28, 2019 5:51 am

Re: Any way to get more I/O?

Post by flucatcher » Tue Aug 04, 2020 2:26 pm

Agree, more inputs and outputs would be great.

jmatos
Posts: 17
Joined: Mon Mar 30, 2020 5:30 pm

Re: Any way to get more I/O?

Post by jmatos » Wed Aug 05, 2020 3:05 am

+1

Post Reply