LFO Sync Problem

DCO-106 is a virtual polyphonic synthesizer precisely modelling every aspect of the beloved classic Juno-106 synthesizer.
Post Reply
Miss Tinka
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2020 1:43 pm

LFO Sync Problem

Post by Miss Tinka » Tue Oct 06, 2020 1:51 pm

Hello,
today I`ve got an update of the DCO-106.

I noticed, that the LFO isn`t in sync to the Host Clock as it should be. This Problem exists since I`ve bought this Plugin Days before.
It is not fixed yet.
I have attached an Audio File from Cubase.

Cheers.
Miss Tinka
Attachments
LFO Sync DCO-106-2.mp3
(694.9 KiB) Downloaded 18 times

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 295
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: LFO Sync Problem

Post by cherryaudio Greg » Tue Oct 06, 2020 10:28 pm

Hi,

It's working for us. Are you selecting the Sync button in each section?

Greg

Miss Tinka
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2020 1:43 pm

Re: LFO Sync Problem

Post by Miss Tinka » Wed Oct 07, 2020 9:14 am

Yes I did.

The Arpeggio and the Delay are running tempo-synced; and the LFO sync triggers a little bit earlier.
I have attached an Audio-File with a lower Beat-Division; so you can better hear what I mean.

Miss Tinka
Attachments
LFO Sync DCO-106 -3.mp3
Sync Problem DCO-106
(705.1 KiB) Downloaded 20 times

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 295
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: LFO Sync Problem

Post by cherryaudio Greg » Wed Oct 07, 2020 3:24 pm

Hi,

Can you send us a video of the problem?

Greg

Examigan
Posts: 3
Joined: Sun Nov 01, 2020 7:54 pm

Re: LFO Sync Problem

Post by Examigan » Sun Nov 01, 2020 8:16 pm

I couldn't reproduce this issue, seems Ok within Cakewalk here.

Miss Tinka
Posts: 12
Joined: Tue Oct 06, 2020 1:43 pm

Re: LFO Sync Problem

Post by Miss Tinka » Mon Nov 02, 2020 3:37 pm

Seems to happen if I am using Cubase.

With Mulab and Reason everything`s alright.

Post Reply