Page 1 of 1

MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Tue Apr 07, 2020 10:58 pm
by rdstreets
Has anyone been able to get the MRB Poly Lab Sawtooth Animator working? I tried following the directions from the store page but no luck. A screenshot of the basic setup would be awesome.

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Wed Apr 08, 2020 1:32 am
by MRBarton
SawtoothAnimHookup.jpg
SawtoothAnimHookup.jpg (90.9 KiB) Viewed 1582 times
If you are still having problems just send me an email through the contact manufacturer link and I'll be glad to help you out.

--mb

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Wed Apr 08, 2020 4:24 am
by rdstreets
Thanks Mark! : )

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Thu Sep 24, 2020 9:59 am
by HowlingMod
MRBarton wrote:
Wed Apr 08, 2020 1:32 am
SawtoothAnimHookup.jpg

If you are still having problems just send me an email through the contact manufacturer link and I'll be glad to help you out.

--mb
it seems that the monophonic version does nothing... and the polyphonic version only the second one...

or i am that chaotic...

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Thu Sep 24, 2020 1:34 pm
by xones2358
HowlingMod wrote:
Thu Sep 24, 2020 9:59 am
MRBarton wrote:
Wed Apr 08, 2020 1:32 am
SawtoothAnimHookup.jpg

If you are still having problems just send me an email through the contact manufacturer link and I'll be glad to help you out.

--mb
it seems that the monophonic version does nothing... and the polyphonic version only the second one...

or i am that chaotic...
i got the mono version to work, but not at first. i had to randomize the knobs (rightclick randomize) and initialize (rightclick init) a few times, then it did what it should.

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Thu Sep 24, 2020 3:03 pm
by HowlingMod
xones2358 wrote:
Thu Sep 24, 2020 1:34 pm
HowlingMod wrote:
Thu Sep 24, 2020 9:59 am
MRBarton wrote:
Wed Apr 08, 2020 1:32 am
SawtoothAnimHookup.jpg

If you are still having problems just send me an email through the contact manufacturer link and I'll be glad to help you out.

--mb
it seems that the monophonic version does nothing... and the polyphonic version only the second one...

or i am that chaotic...
i got the mono version to work, but not at first. i had to randomize the knobs (rightclick randomize) and initialize (rightclick init) a few times, then it did what it should.
ok thanks!

i shall e-mail the developer, looks not intented behavior...

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Thu Sep 24, 2020 11:22 pm
by MRBarton
I know about this bug. I thought it had gone away with new versions of VM, but apparently it has not. I'm working on a video for the Zeroscillator right now, and as soon as it is done, I'll take another stab at the Animator bug. It has something to do with sensing jack connectivity. In the meantime, if you should happen to get it to work by twisting and replugging things, it will stay working in the patch. Sorry about the trouble.

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Fri Sep 25, 2020 10:17 am
by martb
I'd been meaning to report this for a while but forgot. As a work around, I found that by creating a duplicate of the module (alt + left-click), the duplicate will work as intended.

Re: MRB Sawtooth Animator hookup

Posted: Sat Sep 26, 2020 9:16 am
by HowlingMod
martb wrote:
Fri Sep 25, 2020 10:17 am
I'd been meaning to report this for a while but forgot. As a work around, I found that by creating a duplicate of the module (alt + left-click), the duplicate will work as intended.
thanks that would work, in the meantime!