memories

For issues related to the Cherry Audio store.
User avatar
seal58
Posts: 119
Joined: Fri Jul 12, 2019 5:28 pm

Re: memories

Post by seal58 » Fri Nov 05, 2021 6:20 pm

The change is very welcome to me. Thank you CA.

User avatar
huggermugger
Posts: 103
Joined: Tue Jun 29, 2021 6:42 pm

Re: memories

Post by huggermugger » Sun Nov 14, 2021 4:15 pm

The memory loss gremlins are up to their old tricks again. The shop has stopped remembering my last filter configuration and instead decided to default to a random combination of manufacturers and categories. Today it's Sequencers from a variety of Manufacturers, not something I ever searched. I can reset it to All in both sections, then switch to Bundles, then switch back, and All is forgotten. Leaving the website altogether doesn't help, quitting my browser doesn't help.

Is this bug related to the day of the week perhaps? The stock market? The weather?
Attachments
Screen Shot 2021-11-14 at 11.12.36 AM.png
Screen Shot 2021-11-14 at 11.12.36 AM.png (183.88 KiB) Viewed 129 times
Screen Shot 2021-11-14 at 11.12.43 AM.png
Screen Shot 2021-11-14 at 11.12.43 AM.png (156.4 KiB) Viewed 129 times

Steve W
Posts: 207
Joined: Thu Jul 16, 2020 5:55 pm

Re: memories

Post by Steve W » Sun Nov 14, 2021 5:21 pm

I frequently make selections, for example, to see what a specific module maker has available. It is not that physically draining to click all or none.

What bothers me far more is the lack of a radio button mode. If I click on module maker A, and then want to look at modules from B (and then C, D, E, etc.), it would be easier if there were an optional radio button mode.

To me that would be a more important improvement.

Just to be clear, what is referenced below as sort of radio-button behaviour has nothing to do with what I was suggesting.
huggermugger wrote:
Fri Nov 19, 2021 12:07 am
I'm getting a sort of radio-button behaviour . . . .
This is not true radio-button behavior. With radio buttons, only one button is active at a time. When you press an unselected button, the previously selected button gets unselected. The video linked shows something totally different.
Last edited by Steve W on Fri Nov 19, 2021 4:20 pm, edited 1 time in total.

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 584
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: memories

Post by cherryaudio Greg » Tue Nov 16, 2021 4:16 pm

huggermugger wrote:
Sun Nov 14, 2021 4:15 pm
The memory loss gremlins are up to their old tricks again. The shop has stopped remembering my last filter configuration and instead decided to default to a random combination of manufacturers and categories. Today it's Sequencers from a variety of Manufacturers, not something I ever searched. I can reset it to All in both sections, then switch to Bundles, then switch back, and All is forgotten. Leaving the website altogether doesn't help, quitting my browser doesn't help.

Is this bug related to the day of the week perhaps? The stock market? The weather?
Hi,

The issue hasn't been addressed yet. Hopefully soon!

Greg

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 584
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: memories

Post by cherryaudio Greg » Thu Nov 18, 2021 10:35 pm

Hi,

The problem should be fixed now. Give it a try!

Greg

User avatar
huggermugger
Posts: 103
Joined: Tue Jun 29, 2021 6:42 pm

Re: memories

Post by huggermugger » Thu Nov 18, 2021 11:36 pm

cherryaudio Greg wrote:
Thu Nov 18, 2021 10:35 pm
Hi,

The problem should be fixed now. Give it a try!

Greg
I consistently get a "500 | Server Error" when I click either the All button or the None button. This holds true for Bundles, Modules, and Categories. And it happens in Safari as well as Chrome.

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 584
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: memories

Post by cherryaudio Greg » Thu Nov 18, 2021 11:52 pm

Hi,

Are you logged into the store? Try logging in.


Greg

User avatar
huggermugger
Posts: 103
Joined: Tue Jun 29, 2021 6:42 pm

Re: memories

Post by huggermugger » Thu Nov 18, 2021 11:54 pm

ColinP wrote:
Mon Nov 01, 2021 8:51 pm
Cheers Greg.

Manually selecting each category one by one seems to fix the problem.
It doesn't fix anything. The All and None buttons continue to return a Server Error.

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 584
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: memories

Post by cherryaudio Greg » Thu Nov 18, 2021 11:57 pm

Hi,

Interesting. I wasn't seeing the problem on Windows, so I tried it on a Mac, and got the problem. Then I logged into the store, and the problem went away.

At any rate, we'll get this fixed. Thanks for reporting it!

Greg

User avatar
huggermugger
Posts: 103
Joined: Tue Jun 29, 2021 6:42 pm

Re: memories

Post by huggermugger » Thu Nov 18, 2021 11:58 pm

cherryaudio Greg wrote:
Thu Nov 18, 2021 11:52 pm
Hi,

Are you logged into the store? Try logging in.


Greg
I wasn't logged in. Logging in has stopped the Server Error.

Post Reply