Having to login each time I load an instance of CA

For issues related to the Cherry Audio store.
Post Reply
rexbrewer
Posts: 2
Joined: Wed Oct 06, 2021 3:17 pm

Having to login each time I load an instance of CA

Post by rexbrewer » Wed Oct 06, 2021 3:23 pm

So everytime I want to load an instance of a CA plugin in either Reason 12 or Ableton Live 10, I keep having to login as if it's my first time using the product. These are the errors I am getting.
I've tried troubleshooting this myself but nothing I am doing is working and I am not on an older mac but a newer one with Catalina. Everything worked fine until I installed Stardust. Dont know if that has anything to do with it but I have no clue.

Anyone else having this issue?

Then also when I login each time I reach my max logins lol.
Attachments
Screen Shot 2021-10-05 at 10.39.39 PM.png
Screen Shot 2021-10-05 at 10.39.39 PM.png (105.72 KiB) Viewed 323 times
Screen Shot 2021-10-06 at 8.15.36 AM.png
Screen Shot 2021-10-06 at 8.15.36 AM.png (117.58 KiB) Viewed 323 times
Screen Shot 2021-10-05 at 10.18.37 PM.png
Screen Shot 2021-10-05 at 10.18.37 PM.png (80.45 KiB) Viewed 323 times

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 589
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: Having to login each time I load an instance of CA

Post by cherryaudio Greg » Wed Oct 06, 2021 4:53 pm

Hi,

I'll reply to your email.

Greg

rexbrewer
Posts: 2
Joined: Wed Oct 06, 2021 3:17 pm

Re: Having to login each time I load an instance of CA

Post by rexbrewer » Wed Oct 06, 2021 6:08 pm

Thank you Greg!

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 589
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: Having to login each time I load an instance of CA

Post by cherryaudio Greg » Wed Oct 06, 2021 7:08 pm

Hi,

You're welcome. This is an uncommon issue that should be fixed in the upcoming updates for the synths.

Greg

User avatar
cherryaudio Greg
Site Admin
Posts: 589
Joined: Wed Aug 29, 2018 5:06 pm

Re: Having to login each time I load an instance of CA

Post by cherryaudio Greg » Thu Oct 07, 2021 6:32 pm

The update for Memorymode and the other instrument synths has been released. Check for updates to get it.

NOTE: if you find yourself having to log in all the time, or unable to log in, be sure to update all of your plugins to the latest version.

Post Reply