Search found 14 matches

by mattbarker
Sun May 12, 2019 8:03 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 37
Views: 11289

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

If I setup automation for the Start button on Octagon, and automate it at the first beat, it seems to work.

It would be great if this could be fixed up properly still though.

Cheers!
by mattbarker
Sun May 12, 2019 7:50 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 37
Views: 11289

Sync with DAW - Cubase Artist 10

Hi all, I can't get VM reliably syncing with Cubase Artist 10. The closest I can get is patching it up without any "Reset" connections like the image below. https://i.imgur.com/mCaeQtv.png If i press play with it setup like this, 1/3 times or so, it will be in sync, so I can spam play till its in sy...
by mattbarker
Sun Apr 07, 2019 11:58 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW
Replies: 24
Views: 8883

Re: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW

Hi Cherry it's a single instance of VM yes. It seems to trigger the CPU spike more often when I add an insert effect (just builtin Cubase ones like quadrafuzz, I tested this to rule out other 3rd party plugins causing the spikes). Standalone works fine. Great to hear there's some fixes coming. Thanks!
by mattbarker
Sun Apr 07, 2019 11:48 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW
Replies: 24
Views: 8883

Re: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW

Im getting crackles since last update also. Cubase 10 Artist here.
It seems intermittent, often starts spiking CPU when i add an insert effect.

Tried the different options for cpu and gpu in the settings, didnt seem to change it.