Search found 13 matches

by JackOats
Tue May 21, 2019 7:19 pm
Forum: Module Designer
Topic: VMD compilations hang
Replies: 2
Views: 36

Re: VMD compilations hang

the Output pane just says "Compile started" and that's all I get. No compilation takes place and further requests to compile do nothing.
Same here. Switching off completely & restarting VMD seems the only way to 'jump start' the compiler.
by JackOats
Tue May 21, 2019 6:18 pm
Forum: Preset Exchange
Topic: Posting?
Replies: 3
Views: 30

Re: Posting?

TRIOPATION.voltagepreset
(21.63 KiB) Downloaded 6 times
Hi - My 1st patch here using VM. Very simple & not very elegant I suppose. Noise fed into Sample & Holds to produce random signals for the 3 Oscillators. Modified by Filters, LFO's & ADSR's. Has some nice, raw syncopation though. :)
by JackOats
Tue May 21, 2019 5:01 pm
Forum: Preset Exchange
Topic: Posting?
Replies: 3
Views: 30

Re: Posting?

Hi Greg - Thank you so much for the very clear guidance. Very helpful. Will give it a try.
by JackOats
Tue May 21, 2019 12:32 pm
Forum: Preset Exchange
Topic: Posting?
Replies: 3
Views: 30

Posting?

Hi All - Just wondering how to post a Patch here. :oops: :?
by JackOats
Tue May 21, 2019 10:48 am
Forum: Module Designer
Topic: Scripting error
Replies: 2
Views: 40

Scripting error

Hi - I'm trying to create the Volume Knob given as an example in MD. I've followed the written tutorial & double checked it several times but it isn't compiling. I'm new to scripting in Java so, after moving/deleting & generally becoming more bewildered I have to admit I don't know what adjustments ...
by JackOats
Wed May 15, 2019 10:30 am
Forum: Module Designer
Topic: MD problems
Replies: 2
Views: 66

Re: MD problems

File.Screenshot 2019-05-15 at 10.40.15.png
File.Screenshot 2019-05-15 at 10.40.15.png (205.69 KiB) Viewed 60 times
by JackOats
Wed May 15, 2019 9:51 am
Forum: Module Designer
Topic: MD problems
Replies: 2
Views: 66

MD problems

I seem to be having quite a lot of problems in the Module Designer. I've gone through the 'Build' & 'Publish' steps with 4 new modules seemingly without problems. When I hit 'Refresh' on VM I get the "Retrieved your stuff" message but when I click 'In Development' only 2 modules ever appear. One of ...
by JackOats
Tue May 14, 2019 8:43 am
Forum: Module Designer
Topic: Delete Module?
Replies: 2
Views: 59

Re: Delete Module?

Hi Russ - That did it! Thank you so much.

I deleted the module details in my HD but that didn't remove it from VM.

Sorry to be bothersome but it's such a big learning curve!

Thanks again.
by JackOats
Mon May 13, 2019 8:35 pm
Forum: Module Designer
Topic: Delete Module?
Replies: 2
Views: 59

Delete Module?

HI - Just wondering if there is a way to delete a module that gets messed up in the design process in VMD.
I have one & I can't seem to cancel or delete it. :? :oops:
by JackOats
Mon May 13, 2019 1:37 pm
Forum: Module Designer
Topic: No 'Publish"
Replies: 5
Views: 87

Re: No 'Publish"

UPDATE: Success! Tried again & the 'Publish' option was not greyed out this time - so all proceeded well & I now have my first Module, & I'm very pleased & excited. :D

Thanks very much @CherryGarcia & @CherryRuss for your timely & generous help. Much appreciated.