Search found 6 matches

by Cherry Lee Lewis
Tue Aug 11, 2020 3:20 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Anyone got FX presets for guitar/audio?
Replies: 7
Views: 1137

Re: Anyone got FX presets for guitar/audio?

I like using a preset I created which I call stereo guitar amps.
I load the mini plugin host, or plugin host, put two different amp sims in them, run one left and one right.
I add in reverb, delay, compression, etc. modules to effect the amps.
Makes for a really full powerful amp sound.
by Cherry Lee Lewis
Tue Jun 02, 2020 1:56 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Mini Plug-In Host crashes VM
Replies: 11
Views: 1561

Re: Mini Plug-In Host crashes VM

Thanks for reporting this issue to us!
I was able to reproduce it here and we'll check into it.
by Cherry Lee Lewis
Wed May 06, 2020 6:55 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Patch making Live and Bitwig freeze / crash with "serious error"
Replies: 13
Views: 3168

Re: Patch making Live and Bitwig freeze / crash with "serious error"

I've been trying this preset with VM 1.3.16 in Bitwig 3.1.3 and it works normally for me.
I toggled multi-cpu and openGL as well, which made no difference.
by Cherry Lee Lewis
Sun Jun 09, 2019 7:04 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 37
Views: 12743

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

Also, what was the Cubase/Voltage versions/builds that the problem did NOT happen with?
by Cherry Lee Lewis
Sun Jun 09, 2019 7:02 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 37
Views: 12743

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

Hi Mariusz, I was able to reproduce the issue with the test project file you uploaded here. We're checking into it, thanks!
by Cherry Lee Lewis
Tue Apr 02, 2019 7:37 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Hosting Korg Gadget 2.0.1 for PC: MIDI isn't working
Replies: 2
Views: 1235

Re: Hosting Korg Gadget 2.0.1 for PC: MIDI isn't working

Hi, I am in the process of trying to get a copy of the Korg plugins for testing. Meanwhile I tested some other plugins that accept midi input and they seem to work normally for me. Hopefully I can get the korg plugs soon and i will get back to you.