Search found 7 matches

by mattbarker
Fri May 17, 2019 6:36 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 11
Views: 202

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

Thanks Mariusz, this works (180ms sounds pretty close here too)


Sucks to have to pay to fix a bug like this, hopefully they can fix and simplify the process soon.

Any word from developers on this?
Thanks all.
by mattbarker
Wed May 15, 2019 10:49 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 11
Views: 202

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

thanks for sharing your issue. On doing mixdown tests in the past I have very similar results.

Hoping they can fix soon, i got pretty hooked on VM in standalone haha, now I'm bummed out trying to use it 'for real' in a DAW.
by mattbarker
Tue May 14, 2019 12:34 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 11
Views: 202

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

Hi mate thanks. I just tested for a while with it setup like that. Its seemingly a little better, but still unreliably syncing.

With the 'play' automation it's the best i can get it, but its still hit or miss on play :(

Thanks for the suggestion though.
by mattbarker
Sun May 12, 2019 8:03 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 11
Views: 202

Re: Sync with DAW - Cubase Artist 10

If I setup automation for the Start button on Octagon, and automate it at the first beat, it seems to work.

It would be great if this could be fixed up properly still though.

Cheers!
by mattbarker
Sun May 12, 2019 7:50 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Sync with DAW - Cubase Artist 10
Replies: 11
Views: 202

Sync with DAW - Cubase Artist 10

Hi all, I can't get VM reliably syncing with Cubase Artist 10. The closest I can get is patching it up without any "Reset" connections like the image below. https://i.imgur.com/mCaeQtv.png If i press play with it setup like this, 1/3 times or so, it will be in sync, so I can spam play till its in sy...
by mattbarker
Sun Apr 07, 2019 11:58 pm
Forum: Voltage Modular
Topic: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW
Replies: 23
Views: 913

Re: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW

Hi Cherry it's a single instance of VM yes. It seems to trigger the CPU spike more often when I add an insert effect (just builtin Cubase ones like quadrafuzz, I tested this to rule out other 3rd party plugins causing the spikes). Standalone works fine. Great to hear there's some fixes coming. Thanks!
by mattbarker
Sun Apr 07, 2019 11:48 am
Forum: Voltage Modular
Topic: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW
Replies: 23
Views: 913

Re: Clicking/Crackle sound when playing every note in DAW

Im getting crackles since last update also. Cubase 10 Artist here.
It seems intermittent, often starts spiking CPU when i add an insert effect.

Tried the different options for cpu and gpu in the settings, didnt seem to change it.