Search found 27 matches

by CherryRuss
Thu Jun 18, 2020 6:42 pm
Forum: Module Designer
Topic: Editor 'Module' display glitch?
Replies: 4
Views: 331

Re: Editor 'Module' display glitch?

Thanks, Terry. We're able to reproduce the problem using that code snippet.
by CherryRuss
Wed Jun 17, 2020 12:03 am
Forum: Module Designer
Topic: Editor 'Module' display glitch?
Replies: 4
Views: 331

Re: Editor 'Module' display glitch?

Hi Terry.

Could you please send us a small sample project that demonstrates these issues?

Thanks,
Russ
by CherryRuss
Fri May 22, 2020 9:25 pm
Forum: Module Designer
Topic: Randomize controls in designer
Replies: 3
Views: 336

Re: Randomize controls in designer

Hi Tobias.

The randomize-controls menu option should be available in the next release.
by CherryRuss
Fri May 22, 2020 9:23 pm
Forum: Module Designer
Topic: 2.0.15 asking for java installation
Replies: 5
Views: 284

Re: 2.0.15 asking for java installation

Hi Joseph. If there's no custom JDK path in the preferences, the module designer will just rely on the OS to resolve the path to java, javac, etc. If you specify a custom path, it should use that. However, there was a bug with retrieving the custom path when checking Java versions at startup. It'll ...
by CherryRuss
Tue Oct 22, 2019 6:52 am
Forum: Module Designer
Topic: Extra Resources in Designer not loading via GetBinaryResource
Replies: 2
Views: 821

Re: Extra Resources in Designer not loading via GetBinaryResource

Thanks for noticing this, and sorry for the slow reply. GetBinaryResource is currently set up to only retrieve resources of "binary" type; our thinking when we did this was that there are other APIs for retrieving images and audio. But there are obviously good reasons for wanting to use GetBinaryRes...
by CherryRuss
Sat Jul 13, 2019 6:54 am
Forum: Module Designer
Topic: Debugger shell starts without developed module
Replies: 3
Views: 582

Re: Debugger shell starts without developed module

Hi Seal58. There's a compatibility issue with Voltage and version 12 of the JDK that's likely the source of this problem. We're planning to release a new build next week that we expect to take care of it. Until then, the only fix we know of is to uninstall version 12 and install version 11 instead. ...
by CherryRuss
Thu May 23, 2019 6:44 am
Forum: Module Designer
Topic: Type Specifier confuses editor?
Replies: 2
Views: 1819

Re: Type Specifier confuses editor?

Hi Terry.

Yep, that's a bug. Thanks for catching it. It should be fixed in the next build.
by CherryRuss
Mon May 20, 2019 9:52 am
Forum: Module Designer
Topic: VMD compilations hang
Replies: 2
Views: 1735

Re: VMD compilations hang

Hi Gary. When you have the chance, please send us a log file from a session when the compile fails to finish. If you click the "Open Log Files Folder" in the Preferences dialog (on the 'Miscellaneous' page), it'll show you the folder where the file gets created; it'll be called ModuleDesigner.log. T...
by CherryRuss
Tue May 14, 2019 5:58 am
Forum: Module Designer
Topic: Delete Module?
Replies: 2
Views: 1238

Re: Delete Module?

Hi Jack. I assume you mean you want to delete a module you've published from your list of modules so it doesn't show up in Voltage anymore? You can do that from the website, like so: 1) Go to cherryaudio.com and log in to your account 2) Click on the "Your Account" link in the page footer 3) Click o...
by CherryRuss
Mon May 13, 2019 7:50 am
Forum: Module Designer
Topic: No 'Publish"
Replies: 5
Views: 1651

Re: No 'Publish"

Hi Jack. The 'publish' option should be disabled if you're currently compiling/building or if you're running the debugger or the "run without debugger" option. If none of those are the case, possibly the module designer has gotten confused about its current state; try reloading the project. If it's ...